avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca imi trebuie avocat ? Si daca da unde il gasesc in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca imi trebuie avocat ? Si daca da unde il gasesc in Galati. ...

Daca imi trebuie avocat ? Si daca da unde il gasesc in Galati. As dori sa stiu si suma , sau comisionul.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 09:49, 2 Octombrie 2024
Buna ziua

lista avocatilor din Baroul Galati: [ link extern ] /
Buna ziua,

Onorariile se stabilesc in functie de natura serviciilor juridice ce urmeaza a fi prestate. Fiecare avocat isi stabileste popriile onorarii asa ca acest lucru il veti afla direct de la acesta.

Daca aveti nevoie de avocat in Galati si nu aveti o recomandare, puteti sa alegeti un avocat de pe site ul Baroului Galati. Acolo exista un tablou al avocatilor cu drept de exercitare a profesiei cu datele de contact ale fiecaruia.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat Goshinenee Goshinenee Un avocat pentru partaj găsesc? (vezi toată discuția)
Executare silita auracoman1961 auracoman1961 Caut un avocat bun specializat in executări silite din București. (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in ... Arcadiavegas Arcadiavegas Buna ziua, as dori sa imi recomandati un avocat specializat in dreptul muncii - este vorba despre discriminare pe criterii de virsta, multumesc. (vezi toată discuția)