avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, pentru a forta Brigada de Politie Rutiera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, pentru a forta Brigada de Politie Rutiera sa aplice ...

Buna ziua, pentru a forta Brigada de Politie Rutiera sa aplice legea, in speta sa nu lase sa intre vehicule de mare tonaj pe strada unde locuiesc, acest luru fiind deja interzis prin indicatoarele plasate, cum pot proceda dpdv juridic?
Soferii vehiculelor de mare tonaj refuza sa ia in considerare aceste indicatoare, iar politia nu are echipaj la fata locului.
Am trimis atat catre BPR, 3 adrese pana acum, fara efect, apoi catre PMB si MAI, la fel fara nici un efect.
Cine poate forta Politia sa aplice legea in Romania?
Multumesc,
Bogdan Ionescu
Cel mai recent răspuns: Ionescu2112 , utilizator 19:06, 2 Octombrie 2024
Fotografiați,(faceți video) cu telef mergeți cu înregistrarea la poliție.
Șoferii o să fie lăsați fără permis iar în timp se va duce vestea și nu vor mai circula autovehicule prin zona respectivă.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Am trimis videouri filmate cu camera de securitate montata pe casa si nu s-a intamplat nimic de o luna.Iar astea nu sunt metode juridice prin care sa poti BPR sa aplice legea.
Eu am spus cu telf mobil nu cu cameră după casă (și să mergeți personal cu înregistrarea pentru a o arăta autorităților)
Trăim în România și din păcate asta ne ocupă foarte mult timpul.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face o petitie adresata insp.sef al polititi judetului/ municipiului/ sectorului invocand OG nr. 27/ 2002 privind petitiile in care sesizati situatia si mentionati interventiile facute pana in prezent. Cereti raspuns scris cu masurile luate.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la inregistrarea petitiei dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004.
Gasiti legislatia aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
de la distanta (online) nu prea poti forta pe nimeni (asta din experienta). daca sunteti deranjat cu adevarat, mergeti personal

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate trecere pietoni - camera stradala prezenta SANTIER SANTIER In cazul de fata un sofer nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. La trecerea respectiva este camera video stradala montata de primarie sau politie ... (vezi toată discuția)
Institutii publice AnnaM AnnaM Exista situatii in care o institutie publica are dreptul de a refuza inregistrarea unei cereri? (vezi toată discuția)
Cand pot redobandi dreptul de a conduce un autovehicul ? kreps kreps În data de 17.11.2019, în timp ce conduceam autoturismul proprietate, am surprins un biciclist aflat în stare de ebrietate, în apropierea trecerii de ... (vezi toată discuția)