avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva Pobac Bacau
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva Pobac Bacau

Buna seara! Intreb pentru mama mea, care are nevoie de documente de la Intreprinderea Pobac Bacau (fosta Proletarul) in vederea completarii dosarului pentru pensie, unde ar putea fi arhiva acestei intreprinderi? Unde m-as putea informa? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 3 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu
SC TURBONIUM SRL (Braila, Str. Sucevitei nr. 24, Judet Braila)
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cine detine arhiva fostului santier romconstruct srl ... Chelariu E Chelariu E Buna ziua, Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT SRL -Ploiesti si a BACON SA - Bacau? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Am lucrat in 1983 la uzina grivita rosie sectia turnatorie i ... Floreaeug Floreaeug Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)