avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara.vă rog să -mi răspundeți la o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara.vă rog să -mi răspundeți la o întrebare: dacă ...

Bună seara.vă rog să -mi răspundeți la o întrebare: dacă decid să fac contestație în instanță, la decizia de recalculare, împotriva cui mă îndrept :Casa teritorială de pensii, sau Casa județeană de pensii, sau Casa Națională de pensii. Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 3 Octombrie 2024
Impotriva Casei de Pensii care a emis acea decizie .
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie recalculare admisa Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G A fost admisa contestatia impotriva decizie de pensionare de catre Casa Nationala De Pensii, a fost comunicata Casei judetene, in cat timp va proceda Casa ... (vezi toată discuția)
Revizuirea deciziei de recalculare a pensiei care este greșită ... vrica vrica Revizuirea Deciziei de recalculare a pensiei care este greșită In instanta acțiunea o fac împotriva Casei Naționale de Pensii Publice a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Erori in calculul pensiei GCC GCC Buna ziua! Am si eu o dilema. In urma introducerii unei cereri de recalculare a pensiei anticipate partial si trecere la pensia limita de varsta ca urmare a ... (vezi toată discuția)