avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Deces in urma unei depasiri neregulamentare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Deces in urma unei depasiri neregulamentare

Buna ziua!
In urma undei depasiri neregulamentare a unui autoturism venind din fata (neasigurare si depasire linie continua) , varul meu a "tras" de volan dreapta si a intrat intr-un TIR parcat (deasemenea neregulamentar).
El a decedat.
Vreau sa va intreb cum se numeste aceasta fapta?
Ce pot face in conditiile in care pare ca politia cam bate pasul pe loc? (Nu au fost sa vada camerele de vedere din zona; am facut noi acest lucru si am trimis catre ei)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 21:16, 2 Octombrie 2024
În situația de față avem un caz de ucidere din culpă .
Poliția bate pasul pe loc din motive materiale și poate alte motive pe care nu le cunoastem.
Trebuie plătită expertiza accidentului pentru ca ancheta să poată continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier bicudaniel bicudaniel In seara de 25/02/2011 ma deplasam pe o strada din bacau si la o usoara curba cu linie continua am vazut un tir parcat cu fata catre mine,am vrut s-a depasesc ... (vezi toată discuția)
Contestare proces-verbal amenda depasire Mihai12345A Mihai12345A Am primit o amenda pentru efectuarea unei depasiri neregulamentare a unui vehicul prin incalcarea marcajului de linie continua. Manevra nu a fost efectuata pe ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala amy2008 amy2008 buna seara ,sotul meu a fost sanctionat cu amenda contraventionala in val de 3600lei si cu avertisment pt. savarsirea fartelor prevazute de art.101 din1 ... (vezi toată discuția)