avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... buna seara, Au fost trimise actele ,de la INSS Spania, ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

buna seara, Au fost trimise actele ,de la INSS Spania, la casa ...

buna seara,
Au fost trimise actele ,de la INSS Spania, la casa de pensii romana (din Resita) in data de 03.05.2024, pentru pensie comunitara, si nu am primit niciun raspuns. Am sunat la casa de pensii din Resita cam 4 ore consecutiv, am trimis si mailuri si nu am reusit sa vorbesc cu nimeni ca sa stiu starea actelor mele. Cum pot sa stiu cat trebuie sa astept si daca există vreo modalitate de a o rezolva mai repede, pentru că nu pot trăi fără bani? Multumesc mult, și scuze pentru deranj!

Alte discuții în legătură

Plata retroactiv contributii casa de sananate vioado vioado imi cer scuze ca va deranjez cu o intrebare, nu stiu daca mai raspundeti la intrebarile de pe bizzo daca aveti timp as vrea sa ma sfatuiti ce pot face in ... (vezi toată discuția)
Bua ziua! soacra a vandut apartamentul si in acest moment locuieste ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Bua ziua! Soacra a vandut apartamentul si in acest moment locuieste cu sora dansei pana luna viitoare cand vom cumpara apartament si noi si o vom lua in ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari si cainii comunitari Bismark Bismark Sunt interesat de modul cum Asociatiile de Proprietari au abordat si eventual rezolvat problema cainilor comunitari aciuati pe langa bloc. La noi sunt destul ... (vezi toată discuția)