avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Chirie - ploșnițe
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Chirie - ploșnițe

Bună ziua,
Am închiriat un apartament care la prima vedere părea în regulă, relativ curat, zugrăvit, toate utilitățile și electrocasnicele în regulă.
După prima noapte în care am dormit în acesta chirie, m-am trezit cu o reacție alergică.
Inițial nu am luat în considerare posibilitatea unei probleme în apartament dar fiind faptul ca părea totul in regulă + am făcut și eu curat peste tot.
Când am ridicat salteaua totuși, în colțurile acesteia am găsit ploșnițe de pat.
Am anunțat proprietarii pe care ABIA i am convins să schimbăm patul și salteaua care ulterior nu doreau să plătească dezinsecția.
După o discuție mai dură au fost de acord să achite și dezinsecția.
Am stat doar 2 săptămâni în acest apartament însă am alergie destul de agresiva la ploșnițe/acarieni de praf, așa ca costurile mele medicale din cauza acestei situații trec de 1000 lei. La care se mai adaugă toate spălările de haine și zilele în care nu am putut locui în chiria pe care o achit.
Proprietara a spus că-mi va trimite un contract, pe care nu avea de gând să îl înregistreze oricum la ANAF, însă nu l-a trimis niciodată. Deci NU există un contract.
Aș dori să îmi plătească daunele și garanția achitată inițial și să mă mut.
Ce pot face în această situație?

Alte discuții în legătură

Incalcari privind contract de inchiriere apartament LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua In luna decembrie 2014 am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere. La momentul incirierii acesta [b]aparent [/b]corespundea din punct de ... (vezi toată discuția)
Chirie - plosnite JohnDany JohnDany Hristos a inviat! Suntem 3 studenti, plecati cu bursa Erasmus in Torino, Italia. De o luna de zile, locuim in chirie, intr-un apartament cu 2 ... (vezi toată discuția)
Cadru legal deratizare asociatie rocky rocky Buna ziua, Fac parte din comitetul executiv al unei asociatii de proprietari. DIn nefericire, in bloc exista un apartament infestat cu plosnite, de curand, ... (vezi toată discuția)