avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua tuturor, am si EU o speta, rog cine poate si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua tuturor, am si EU o speta, rog cine poate si stie sa ...

Buna ziua tuturor,
am si EU o speta, rog cine poate si stie sa ma "lumineze" putin....
Am vrut sa particip la o licitatie publica in vederea concesionarii unui teren pt contruirea unui gara intr-o zona urbana dn cadrul unui UAT.
Dupa ce initial mi s-a explicat ca am nevoie de intocmirea unui dosar in vederea obtinerii unui cerificat de urbanism conditie obligatorie dupa spusele celor de la urbanism, ulerior la depunerea dosarului mi s-a spus ca depunerea dosarului nu implica neaparat si succesul obtinerii acestei concesionari deoarece la licitatie pot participa si alte persoane-aspect firesc in definitiva dar cu mentiunea ca pot participa chiar daca nu au depus un dosar ca si mine si nu au obtinut un certificat de urbanism.
Adica oricine de pe strada ca sa zic asa ....
Ulterios mi s-a mai spus ca nu mi se poate eliebra nici CU sub pretextul ca pe acel teren a fost emis deja un certificat de urbanism, deja .
Adica un fel de "rezervat" inteleg EU.
Ca atare intreb si EU : CE SENS MAI ARE LICITATIA IN SINE?.... , sau depunerea unui dosar daca mie nu mi se poate elibera un CU ??...
sunt ferm convins ca la licitatie mi se va respinge dosarul probabil sub pretextul ca nu am CU.
AS MAI VREA SA STIU SUB INCIDENTA CARERI sau caror legi intra aceste aspecte de concesiune publica .
Pot intelege coruptia dar nu vreau sa fiu de acord cu ea.
Preferam sa mi se spuna din prima ca e"rezervat" nu sa ma ia de prost si sa mai alerg dupa intocmirea dosarului. TIMPUL costa bani .
-Astept cu interes

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala pasiva victor.I victor.I s.c xxx, in data de 09.09.2009, participa la lo licitatie in vederea concesionarii unui teren. castiga licitatia, se emite hotararea comisie de licitatie prin ... (vezi toată discuția)
Este legala concesionarea unui teren in litigiu? eugen82 eugen82 Speta este urmatoarea: Am chemat primaria (sectorul prin primar) in judecata pentru desfiintarea abuziva a unei constructii autorizate aflate pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Concesionare / cumparare teren primarie Cr!sS Cr!sS Din cate am citit eu pe net, pentru a concesona un teren de la primarie, se organizeaza o licitatie (se poate si fara ) si se stabileste o suma pentru teren ... (vezi toată discuția)