avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am de platit CASS la inchiriere apartament (impreuna ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am de platit CASS la inchiriere apartament (impreuna cu sotia)?

Eu, proprietar de apartament (impreuna cu sotia), pensionar, am dat in chirie apartamentul cu suma de 1750 lei pe lună (brut). Chiriaș este o firma. As vrea sa stiu, în conformitate cu legislația actuală, daca am de platit CASS.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Vlad-Octavian Pintică , Contabil 10:19, 6 Octombrie 2024
In mod normal nu datorati CASS pentru ca incasasti intr-un an sub 6 salarii minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass la venitul din inchiriere Nedmer Nedmer La veniturile totale din chirii CASS nu se plătește sub plafonul de 24960 lei , veniturile brute sau nete ? (vezi toată discuția)
Calcul baza pentru a vedea dacă platesti cass la venitul din inchiriere octavian57 octavian57 In cazul unui contract de chirie, plafonul de 6, 12, respectiv 24 salarii minime pentru care se constituie obligatia platii CASS se compara cu venitul brut ... (vezi toată discuția)
Notificare anaf neplata contributii la pfa voicudamian voicudamian Buna ziua, Am primit azi 14.12 notificare ANAF sector 6 privind nedeclararea CAS si CASS pentru veniturile din 2018. Subsemnatul sunt PFA si pensionar din ... (vezi toată discuția)