avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare ofițer debutant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare ofițer debutant

Bună ziua! Sunt ofițer debutant, am terminat Academia de Poliție. Sunt în perioada de tutela timp de 12 luni, începând cu luna iulie 2024. Conform legii 360, art 27 indice 1: Raportul de serviciu al polițistului se poate modifica prin:
a) delegare;
b) detașare;
c) participare la misiuni internaționale;
d) împuternicire pe o funcție de conducere;
e) transfer;
f) mutare;
g) punere la dispoziție.
(2) Modificarea raportului de serviciu în cazurile prevăzute la alin. (1) lit. a)-f) se poate realiza după definitivarea în profesie, cu excepția situațiilor în care a intervenit reorganizarea unității.
Ce părere aveți despre acel “ se poate?” Ar putea fi interpretat ca o portiță prin care te poți muta înainte de terminarea tutelei?
De asemenea, există cumva o altă modalitate legală prin care mă pot muta mai repede?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:48, 4 Octombrie 2024
Modificarea este posibila numai după definitivarea în profesie.. inainte nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare directa politie bogdan71 bogdan71 Azi au aparut anunturile cu incadrare directa din sursa externa pt posturi de agenti de politie. In anunt am gasit urmatorul paragraf: [quot]După ... (vezi toată discuția)
Mutare fneacsu fneacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)
Transfer versus delegare ContSters81656 ContSters81656 Nevasta a fost mutata in cadrul aceleiasi institutii, intr-un alt loc de munca aflat la 12 km de vechiul loc de munca pe un post similar(pe 2 ani), iar o ... (vezi toată discuția)