avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Doresc o solutie proces civil impotriva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Doresc o solutie proces civil impotriva exceptiilor: ...

Buna ziua. Doresc o solutie proces civil impotriva exceptiilor: prescriptiei dreptului de actiune dispozitia art 1552 alin 2 al NCC si decaderii fata de dispozitiile ar 1744 coroborat art 2545 alin 2 NCC .Astept solutii pozitive,multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:00, 4 Octombrie 2024
Așteptați cu încredere...Soluții găsiți mergând la un av pentru o consultație in care prezentati acțiunea formulata,, întâmpinarea prin care au fost formulate excepțiile etc.Indicand niște texte de lege nu aveți ce ajutor sa primiți fără o înțelegere a contextului spetei a ,situației de fapt etc.
Vedeți dacă judecatorul judeca cazul asa.
Analizați ce ii trebuie la judecator sa judece.
Avocatul este primul judecator al cauzei și dacă judecatorul nu poate judeca nici avocatul nu are cum.
Trebuie mers la avocat cu apărările scrise.
Ca la instanță pentru ca asa se judeca.

Este bine sa aveți avocat deosebit de experimentat și nu doar sa aveți avocat ca sa nu ziceți ca nu ati avut avocat. Moda este ca oamenii au avocati în mod formal și judecatorii au cam început sa jignească mascat acești avocati.

Pare ceva capcanat...și în justiție castiga cine e mai tare și nu neapărat cine are dreptate...
Daca nu ști sa te judeci pierzi.
Ca sa fie clar.

București 2024
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)
Chemat in judecata civila Nepotul Nepotul Buna seara, Am fost chemat in judecata pt dezbaterea de mostenire. Am primit o Comunicare in Adresa emisa pe 26 septembrie, ea contine: In legatura cu ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune promisiune bilaterala de vinzare-cumparare barbup barbup O batrina a incheiat o promisiune bilaterala de vinzare-cumparare pentru un apartament cumparat de ea de la stat in baza legii 112/95 (cu interdictie de ... (vezi toată discuția)