avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Daca am lucrat 9 luni( contractul a fost pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Daca am lucrat 9 luni( contractul a fost pe perioada ...

Buna ziua! Daca am lucrat 9 luni( contractul a fost pe perioada determinata) , am facut pauza o luna si dupa m-am angajat iar , dar pentru perioada determinata de 4 luni, pot beneficia de șomaj ? Am inteles ca trebuie sa am 12 luni lucrate ca sa pot beneficia de șomaj, dar eu as avea o întrerupere de o luna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 4 Octombrie 2024
Da, puteti beneficia de somaj .. va trebuie un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj - cum se calculeaza cele 12 luni din ultimele 24 anterioare depunerii cererii? popei popei Buna ziua, Legea 76/2002 art 34.1.a stipuleaza \"au un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pvs pvs Am un prieten care a fost viceprimar pana in august 2010. In 2011 a lucrat 9 luni la o societate angajat cu contract pe perioada determinat. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Somaj luxa.roman luxa.roman Buna seara; Am si eu o intrebare: daca dupa ce am iesit din somaj la o saptamana m-am angajat si dupa aproximativ 5 luni si jumatate mi se desface contractul ... (vezi toată discuția)