avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa mi spuneti daca cfm legii nr.360/2023 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa mi spuneti daca cfm legii nr.360/2023 indemnizatia ...

Va rog sa mi spuneti daca cfm legii nr.360/2023 indemnizatia de concediu de odihna se include in veniturile utilizate la determinarea punctajelor lunare, deoarece pt perioada concediului de odihna nu se platesc contributii CAS.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: uca2015 , utilizator 14:35, 4 Octombrie 2024
indemnizatia de concediu de odihna se include in veniturile utilizate la determinarea punctajelor lunare ... pe durata concediului de odihna se platesc contributiile sociale.
Va multumesc foarte mult pt promtitudinea raspunsului.
Va rog sa-mi spuneti daca si indemnizatia de concediu medical se include in veniturile utilizate la determinarea punctajulelor lunare, respectiv daca pe perioada concediului medical se platesc contributii CAS.

Va multumesc.

pe perioada concediului medical se platesc contributii CAS
va multumesc f mult pt informatie.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 360/2023 deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 ... uca2015 uca2015 Legea 360/2023 Deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 nu au beneficiat de aplicarea unui indice de corectie, va rog sa-mi spuneti daca cfm legii ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical maternitate prenatal vasile fira vasile fira O persoana este angajata ca profesoara cu contract de munca pe o perioada determinata de un an.In aceeasi perioada, prin Decizia Inspectoratului judetean, ... (vezi toată discuția)
Neplata datoriilor angajatorului fata de un angajat ce ramane in pensie ionela6 ionela6 Buna ziua, Va rog sa ne ajutati si pe noi. Matusa mea a ramas in pensie de boala incepand cu data de 28.02.2009. La acea data a fost deja incheiata nota de ... (vezi toată discuția)