avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. O firmă specializată în construcții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. O firmă specializată în construcții casă la cheie ...

Buna ziua.
O firmă specializată în construcții casă la cheie mi-a construit o casă fără să semnăm un contract.
Pe timpul construcției, mi-a cerut sume de bani pe care i-am plătit în contul firmei și pentru care mi s-au emis facturi avans pentru aceste sume.
La momentul încheierii lucrărilor pentru că hotărâsem să vând casa, mi s-a emis factura finală care specifica,,construcție casa la cheie cu piscina, grădină, etc., pe care am platit-o.
La câteva luni după vânzarea casei, firma constructoare ma chemat în judecată pentru o altă factură emisa după vânzarea casei cu aceeași specificație despre lucrările efectuate... casă la cheie cu piscina, grădină, etc. iar suma care apare în factura de două ori mai mare decât cea emisă la vânzarea casei.
Poate o firmă să emită două facturi pentru aceeași lucrare?
Mulțumesc mult.
lucrări ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:28, 4 Octombrie 2024
a stornat cumva prima factura? si mai lipseste ceva din poveste: nici o firma nu emite o factura si initiaza proces a doua zi. sigur ati avut discutii, ati protestat, poate, factura, etc.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructii deviz si avans radu7705 radu7705 o societate factureaza in prima luna un avans de 100.000 +TVA pentru efectuarea unei constructii pe care o si incaseaza ( total incasat 124.000). In cursul ... (vezi toată discuția)
Regularizare factura de avans si facturi partiale laurentiu1990 laurentiu1990 Buna ziua, Am o mica nelamurire legata de regularizarea facturii de avans conform codului fiscal 2013. Eu am emis o factura de avans si urmeaza sa emit ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea detinerii casei de marcat StilmarConfectii StilmarConfectii Buna ziua.O societate comerciala avand obiect de activitate - 4120 -lucrari de constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale, a fost amendata de ... (vezi toată discuția)