avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Copilul major trebuie sa depună o cerere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Copilul major trebuie sa depună o cerere in instantă ...

Buna ziua!
Copilul major trebuie sa depună o cerere in instantă pentru obţinerea pensiei de intretinere. Tatal lucrează în Germania, copilul locuieste in România. Exista o cerere tip pentru solicitarea pensiei din alta tară prin comisie rogatorie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:44, 7 Octombrie 2024
Copilul solicita aici ,nu în străinătate, doar isi va cita tatal acolo.
Prin comise rogatorie, daca va fi cazul, puteti afla veniturile
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
gi-jane2, moderator
Multumesc. Daca se cunoaste zona de domiciliu si de serviciu dar nu locatia exacta, pentru instanta este relevant?
Pai nu il puteti cita " în zona", ci la o adresă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara anonima15 anonima15 Buna ziua!Desi tatal lucreaza in Germania legal de peste doi ani, fiica mea primeste o pensie alimentara minima ce s-a stabilit in urma cu 4 ani jumatate. In ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se plateste din salariul romanesc, sau din salariul nemtesc? MarriNAaa MarriNAaa Buna seara! Am o cunostinta care are doi copii minori si el lucreaza cu contract nemtesc in Germania. Daca sotia lui baga divort in Romania, tatal copiilor va ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din germania Camelia_balan Camelia_balan Fostul meu sot lucreaza in Germania ,s-a recasatorit si mai are acolo inca un copil.Prin hotarare de divort in 2004 i s-a fixat plata unei pensii alimentare ... (vezi toată discuția)