avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am și eu o întrebare: Este legal ca să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am și eu o întrebare: Este legal ca să fiu sunat, ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare: Este legal ca să fiu sunat, atunci cănd sunt liber, de la servici? Și încă o întrebare, legată de același subiect: Cu căt timp înainte de zilele libere sau în concediu trebuie să fiu anunțat sau înștințat de schimbarea programului de lucru? Aici mă refer la: cu câte ore înainte de Inceperea concediului sau a zilelor libere, legal vorbind sau ceea ce prevede legea în momentul de față? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 4 Octombrie 2024
1. Nu exista prevedere legala cu sunatul dupa orele de serviciu pe telefonul personal ..pe cel de serviciu , se poate suna dupa orele de program potrivit prevederilor din Reg. Intern.

2. Nu exusta termen in ceea ce priveste comunicarea schimbarii programului de munca.. deci, exista posibilitatea sa fiti anuntat si cu o zi inainte de modificarea acestuia.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șeful nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 ... Magie1 Magie1 Șefu nu mi-a răspuns la telefon i-am dat msg să îmi iau 4 zile de concediu de odihna luna ianuarie 2023 pe data de 3,4,5 și 6 am scris să îmi aprobe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si concediu medical mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca esti in concediu de odihna si te imbolnavesti si vii cu concediul medical se prelungeste concediul de odihna sau se ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere , din partea sefului? Elisaaa Elisaaa Buna seara! Este legal ca asistentul sef sa modifice graficul de ture dupa cum vrea el, si sa nu anunte inainte muncitorul(asistentul medical)? Sa nu il ... (vezi toată discuția)