avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine care latra in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine care latra in bloc

Locuiesc intr-un bloc si langa mine s-a mutat o chiriasa. Are 2 caini dintre care unul latra foarte mult. Accese de latrat de cateva minute. In unele zile e ok, dar in altele ma innebuneste. S-a intamplat sa latre si noaptea. Exista reglementari in vigoare? Politia sau Politia locala se pot implica? Probabil va trebui sa o dau in judecata, nu vad alta solutie.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
albastrui, utilizator
Cel mai recent răspuns: Leej , utilizator 13:45, 29 Noiembrie 2024
Amenda poate primi de la politie,dar cum sa fortezi un caine sa nu latre?Este in natura lui sa faca asta.Poate sa apeleze doamna la un dresor,dar ma indoiesc ca da rezultate.Eu locuiesc la curte si toti avem caini.Cand incepe unul sa latre il urmeaza toti.Va dati seama se cor de latraturi se naste.
La bloc e una, la curte e alta. Din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa existe caini in apartamente. Le trebuie mult exercitiu fizic si, din moment ce au nevoie sa fie scosi afara pentru a-si face nevoile, este evident ca nu au ce cauta captivi intre 4 pereti.
Revenind, latratul este extraordinar de deranjant, mai ales pentru persoane care au sensibilitati senzoriale din diverse motive. Nu se considera discriminare daca aceste nevoi nu sunt luate in considerare? (acestea facand parte din caracteristicile individului, precum culoarea pielii)
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
Leej, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi amenda din cauza latratului cainelui din curte? dan_stroe dan_stroe Salutare!Am un husky in varsta de 11 luni. Am incercat sa il tin in casa, dar ii este prea cald, cand scapa in curte sau cand venim din parc, greu mai intra ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva ... Maria@91 Maria@91 Buna seara. Am un câine labrador are 1 an jumate , latră undeva la 1 ora 2 maxim pe zi dar nu în continuu când trec pisici ,alți câini sau se joacă ... (vezi toată discuția)