avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatal meu nu și a făcut acte pe casa, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatal meu nu și a făcut acte pe casa, după moartea ...

Bună ziua!
Tatal meu nu și a făcut acte pe casa, după moartea bunici, s a facut succesiunea după ea.
Pe certificatul de mostenire figura asa 1/3 bunicul , 1/2 tata și 1/2 un frate de al tatălui .
Ei fiind 4 frații.
Cu noi în casa stand unu din frații tatălui, care a decedat acum 9 ani.
Soția fratelui ,tatălui meu și a făcut acte pe partea ei pe furiș.
Întrebarea mea este cum se poate asa ceva ea ne avand nici un act de proprietate,la mână,nu a plătit niciodată nici un impozit ,toate fiind pe numele tatălui meu lumină,cablu!
El plătind tot!
El acum a dezbătut succesiunea după bunicul, celalalt frate a renunțat la partea lui, ceilalți frați au semnat ca nu au pretenție.
Se mai poate face ceva acum după 6 ani sa ia și cealaltă parte pe care și a făcut mătușa acte????

Alte discuții în legătură

Partajare proprietate fara succesiune ? Gill331 Gill331 Pe casa parintilor mei sunt 2 proprietari...tata si bunicul (tatal lui) , bunicul a decedat in 2002 iar bunica ( mama tatalui meu) in 2005...tata mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat VanillaSky VanillaSky * Mai intai o scurta prezentare pentru a intelege mai bine situatia. Este vorba despre o mostenire compusa dintr-o casa si terenul aferent, plus cateva hectare ... (vezi toată discuția)