avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru pamant faramitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru pamant faramitat

Am 2ha de pamant extravilan in Teleorman si vreau sa-i fac cadastru. Problema e ca pamantul e impartit in 4 parcele care nu sunt adiacente. Trebuie sa fac cadastru pentru fiecare parcela sau nu trebuia sa primesc pamantul faramitat in anii 90 sau cum trebuie procedat in continuare? Cat de mica poate fi o parcela pentru cadastrare?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
AcumoriNiciodata, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:33, 4 Octombrie 2024
Buna ziua

Da, trebuie cadastru pt fiecare parcela. Fiecare va avea un numar cadastral propriu.

Nu exista o limita minima pt cadastrare. Poate sa aiba si 10mp (daca e de exemplu un loc de parcare). Exista limite minime pt a construi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aventurile cadastrale ale omenirii teoma teoma Deschid topic nou pe subiectul cadastru. Care va sa zica am incheiat dezbaterea, am stabilit cotele, urmeaza sa ni se elibereze certificate de mostenitori ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren fara acces nutu_ionut nutu_ionut Buna ziua, vreau sa cumpar un teren extravilan pe care proprietarul l-a impartit in doua loturi. Lotul care are acces la strada l-a vandut iar la lotul pe care ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea ... Adevar2 Adevar2 Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea cu partaj? Bună ziua!Vă rog respectuos să mă ajutați cu un răspuns pentru ... (vezi toată discuția)