avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Scoaterea unei parcele de pamant din circuitul agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Scoaterea unei parcele de pamant din circuitul agricol

Cum pot scoate un pamant extravilan din circuitul agricol? Mi se pare ca am pe urma o 'amenda' anuala de platit, cat e aceasta?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 03:06, 6 Octombrie 2024
si ce destinatie doriti sa-i dati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri extravilane/intravilane BogdanChirovan BogdanChirovan Buna ziua! Detin o suprafata de 9860mp de teren extravilan din categoria faneata. As dori sa construiesc pe aceasata suprafata un adapost pentru caini. ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren utacrat utacrat Buna ziua! M-am lovit de o problema si am nevoie de ajutor. Am cumparat un teren in jud.Giurgiu, pentru care Primaria a emis Certificat de urbanism cu ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)