avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este legal sa montam un geam de mansarda cu vedere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este legal sa montam un geam de mansarda cu vedere spre curtea ...

Este legal sa montam un geam de mansarda cu vedere spre curtea vecinului?
Distanta intre cele doua case este destul de mare,fiind o gradina intre ele
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:27, 4 Octombrie 2024
Buna ziua

Daca sunt mai mult de 2 metri intre peretele cu fereastra si linia de hotar nu e nici o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fereastra catre terenul vecinului tankolevente tankolevente Buna ziua,am o intrebare clasica despre fereastra catre terenul vecinului. Doresc sa montez un geam catre terenul vecinului,mentionez ca nu am nicio alta ... (vezi toată discuția)
Care este distanta legala dintre geam si vecin avramadalina avramadalina Am construit o casa la o distanta de 60cm de gardul vecinului,iar peretele bucatariei da spre gradina vecinului.Noi am facut un geam la o inaltine de 1,90m de ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat cameră de supraveghere video orientată spre curtea mea. e permis așa ceva, și pot face și eu același lucru? dorinache dorinache Buna ziua , Am un vecin, care de cateva zile si-a montat o camera de supraveghere care ma \"supravegheaza \' pe mine si familia mea ,si am inteles ca nu prea ... (vezi toată discuția)