avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un contract de intretinere si dreptul de uzufruct ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un contract de intretinere si dreptul de uzufruct viager cu fiica si ginerele ...

Buna ziua! Ma numesc Elvira. Intrebarea mea! Am un contract de intretinere si dreptul de uzufruct viager cu fica si ginerele. Intrebarea mea catre dumneavoastra. Ce se intampla daca ar interveni o alta casatorie? O noua casatorie ar afecta contractul prezentat mai sus. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: K.Elvira , utilizator 09:17, 6 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu afectează în niciun fel. Obligația de întreținere este vizavi de dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator
o alta casatorie a fiicei sau o casatorie a dvs?
Al meu care detine Uzufructul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu uzufruct viager Imola193 Imola193 Buna ziua. Ma numesc M.M. Domnule Avocat am citeva intrebari la dumneavoastra in legatura cu un Contract de Intretinere cu clauza de Uzufruct viager. Ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma numesc elvira. intrebarea mea este. am un contract ... K.Elvira K.Elvira Buna ziua! Ma numesc Elvira. Intrebarea mea este. Am un contract de intretinere cu uzufruct viager cu fica si ginerele. Intrebarea mea ar fi ca in caz ca ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere! K.Elvira K.Elvira Dom. Avocat! Numele meu Elvira. Sant o femee pensionara si am o Fica. Apelez la dumneavoastra cu o problema legata, de un Contract de Intretinere cu ... (vezi toată discuția)