avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara am o întrebare dacă eu am poprire pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara am o întrebare dacă eu am poprire pe numele meu pot trece ...

seara am o întrebare dacă eu am poprire pe numele meu pot trece imobil pe numele la copii mei minori?se poate pune sechestru pe acel imobil chiar de e pe numele copiilor?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:54, 5 Octombrie 2024
Nu puteti fenta executarea silita in acest fel, pentru ca legiuitorul a prevazut si aceasta situatie.

Ba chiar va puteti alege si cu un dosar penal pentru fraudarea creditorilor.

Oricum, creditorul poate cere in instanta anularea donatiei catre copil, ca fiind inopozabila si ca ii provoaca prejudicii financiare.

Instanta va dispune revenirea imobilului pe numele dvs, apoi va putea fi scos la licitatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de donatie marina14 marina14 Buna ziua, As dori sa-mi spuneti, va rog, in ce conditii se poate ataca un act de donatie pe un imobil. Ma refer la cazul particular in care banca ar vrea sa ... (vezi toată discuția)
Urmarire imobiliara + poprire salar Atomus Atomus In primavara acestui an am fost executat silit (proprire pe salar) pentru un credit facut in anul 2006 in valoare de 16000.Din luna iunie sunt in proces cu ei ... (vezi toată discuția)
Donatie THEODORA30 THEODORA30 Buna seara,sotul meu era proprietar pe o garsoniera de 1 an de zile si odata cu recensamantul cei de la o firma de recuperari l-au gasit cu un bun imobil au ... (vezi toată discuția)