avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt in pensie de invaliditate. Am vârstă standard ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt in pensie de invaliditate. Am vârstă standard ...

Bună ziua !
Sunt in pensie de invaliditate.
Am vârstă standard de pensionare 62 ani și 10,luni.
Datorită muncii în grupa 1, pe decizie scrie că mă pot pensiona la 60 ani și 4 luni, dar nu am stagiu complet de cotizare . Pot fi pensionata la 60 ani și 4 luni, fără să am stagiul complet de cotizare ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:14, 6 Octombrie 2024
Precizati:
Luna si anul nasterii.
Cand v-ati deschis drepturile la pensie de invaliditate.
Ce stagiu total de cotizare este mentionat in anexa acelei decizii.
Din ce se compunne acel stagiu total de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate solicita inscrierea la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare? nagara nagara doresc si eu sa stiu daca ma pot inscrie la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare? sunt nascuta pe 01.05.1955 am urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Anul de pensionare monyicutza monyicutza In urma unei judecati, mama a primit grupa I si 9 ani si jumatate. As vrea sa stiu daca acesti ani se scad din varsta de pensionare si in ce an ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie pt limita virsta TANASETEOFIL TANASETEOFIL sint pensionar caz boala , decizie pensionare gr.2 cu urmatoarele date : Virsta la data pensionarii 57 ani Virsta Virsta la data emiterii deciziei ... (vezi toată discuția)