avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitati vechi de 20 de ani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitati vechi de 20 de ani

Penalitati vechi de 20 de ani
Buna ziua!
In urma cu 20 de ani am cumparat un apartament ce avea datorii la intretinere( restante+penalitati) , Am platit restantele, dar nu si penalitatile, In toti acesti ani nu am avut o zi restanta la cheltuielile de intretinere. In urma cu ceva ani, administratorul s-a schimbat( pentru cunoscatori, este Termoservice ) , lista de plata mereu a fost afisata cu ce aveam de plata + penalitatile ( suma la fel ca cea cu 20 de ani in urma)
Vineri am primit somatie de declararea a procesului de executare silita pentru suma din penalitati.
In cazul prezentat, nu nu s-a prescis aceasta datorie?
As avea castig de cauza in fata instantei ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2024
DAN_ZISU, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:25, 7 Octombrie 2024
Nu s-a prescris, mai ales ca v-a fost afișată luna de lună. Nu aveți șanse în instanță.
Eu as zice sa contestati, penalitățile sunt pt suma datorata acum 20 de ani, iar afișarea, nu întrerupe prescriptia. După mine, aveti toate șansele.
Multumesc!
Nu stiu daca nu ajung la expresia : "nu face fața cât ața", sume este de 2000 lei, nu am timpul necesar sa merg prin tribunal. Despre ce articole de lege as putea sa le spun in asa fel incat sa putem " negocia" ?
Pai, da, cineva a gresit in acest caz, respectiv, vanzatorului nu trebuia sa i se elibereze adeverinta de debit pentru a putea face instrainarea locuintei. In fine, discutia este putin mai lunga.
Dupa mine, puteti negocia plata restanta, dar pentru asta trbuie sa mergeti cu propunerea la asociatie si intrati in rand cu lumea. (cu scuze).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitatile mai vechi de 20 de ani DAN_ZISU DAN_ZISU Buna ziua! In urma cu 20 de ani am cumparat un apartament ce avea datorii la intretinere( restante+penalitati) , Am platit restantele, dar nu si penalitatile, ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriei ContSters328217 ContSters328217 Buna ziua, Mama mea a detinut acum 10 ani un abonament la Connex (actual Vodafone). In urma cu 2 saptamani, compania de recuperari EOS KSI i-a trimis mamei ... (vezi toată discuția)
Datorii intretinere geogeorge geogeorge buna ziua, am datorie la intretinere de prin 2009 la care s-au adaugat penalitati si acum as dori sa platesc.exista vreo posibilitate (fara sa chem in ... (vezi toată discuția)