Penalitati vechi de 20 de ani
Buna ziua!
In urma cu 20 de ani am cumparat un apartament ce avea datorii la intretinere( restante+penalitati) , Am platit restantele, dar nu si penalitatile, In toti acesti ani nu am avut o zi restanta la cheltuielile de intretinere. In urma cu ceva ani, administratorul s-a schimbat( pentru cunoscatori, este Termoservice ) , lista de plata mereu a fost afisata cu ce aveam de plata + penalitatile ( suma la fel ca cea cu 20 de ani in urma)
Vineri am primit somatie de declararea a procesului de executare silita pentru suma din penalitati.
In cazul prezentat, nu nu s-a prescis aceasta datorie?
As avea castig de cauza in fata instantei ?
Multumesc!
Nu stiu daca nu ajung la expresia : "nu face fața cât ața", sume este de 2000 lei, nu am timpul necesar sa merg prin tribunal. Despre ce articole de lege as putea sa le spun in asa fel incat sa putem " negocia" ?
Pai, da, cineva a gresit in acest caz, respectiv, vanzatorului nu trebuia sa i se elibereze adeverinta de debit pentru a putea face instrainarea locuintei. In fine, discutia este putin mai lunga.
Dupa mine, puteti negocia plata restanta, dar pentru asta trbuie sa mergeti cu propunerea la asociatie si intrati in rand cu lumea. (cu scuze).