avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vânzare proprietate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vânzare proprietate

Va adresez rugamintea sa-mi spuneti care este modalitatea de plata a valorii unei proprietati intre persoane fizice.Cumparatorul poate achita cu numerar valoarea proprietatii neavind cont bancar niciuna dintre parti?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:51, 6 Octombrie 2024
Suma maximă care se poate plăti cu numerar între persoane fizice este de 10.000 lei/tranzacție. Diferența se plătește prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere restanta nicola11 nicola11 detin o locuinta in bucuresti si in urma decesului tatalui meu m.am trezit ca am de plata o suma foarte mare la intretinere,...16700lei cu penalizari cu ... (vezi toată discuția)
Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 ... mitabiciclista mitabiciclista Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 de euro de trei cumparatori sot ,sotie si fiul majjor in varsta de 23 de ani in cote egale de 1/3 ... (vezi toată discuția)