avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare masina sub sechestru
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare masina sub sechestru

Buna ziua . Am o probleba cu o masina comparata in Martie 2023.. Cand am cumparat-o vanzatorul mi-a zis ca imi da fiscalul cand am nevoie. Dupa cateva zile de la cumparare , (cand i-am cerut fiscalul ) mi-a zis ca nu poate sa-mi dea , fiindca are datorii la fisc . Am intrebat la primarie si mi-au zis ca masina este sub sechestru din anul 2019 . Sigur ca vanzatorul a fost avizat si stia ca este sub sechestru , inainte de a vinde. Intrebarea mea este : daca il dau in judecata pot sa obtin restituirea banilor si sa-i dau masina inapoi ?
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 09:08, 7 Octombrie 2024
Da, puteti sa il dati in judecata si sa cereti anularea contractului cu repunerea partilor in situatia anterioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu cristinaBMC cristinaBMC Bună ziua,am cumpărat o masina in iulie 2013 si cu noua lege de restituirea banilor am fost la fisc sa intreb ce acte imi trebuie pt a-mi primi bani înapoi. ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto MihaiSar MihaiSar Salut, am cumparat o masina in dec. 2017 , am facut contract vanzare cumparare , am facut programare rar online si aceasta era in februarie 2018. Am decis sa ... (vezi toată discuția)
Mi s-a vândut o mașină sechestrată ioanamara96 ioanamara96 Bună ziua, Acum un an jumătate am cumpărat o mașină de la o persoana, s a facut contract de vânzare-cumpărare pentru acest bun. Ulterior vânzătorul ... (vezi toată discuția)