avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama mea are dementa,senila locuieste singura se misca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama mea are dementa,senila locuieste singura se misca greu si ...

Mama mea are dementa,senila locuieste singura se misca greu si nu poate sa se ingrijeasca :spalat,mancare,curatenie,etc.Eu nu am domiciliu in Romania si momentan din motive de sanatate nu pot sa vin in tara .De ce acte avem nevoie ca sa obtinem un ajutor asistent social multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:02, 7 Octombrie 2024
Pentru a beneficia de serviciile unui asistent personal e cale luna, si aveti multe drumuri de umblat si apoi de asteptat.
Si apoi asistentul personal sta 8 ore si pleaca, iar sambata si duminica are repaus saptamanal.

Nu aveti pe cineva de incredere care sa umble sa-i faca actele si tot ce trebuie'?
La boala ei trebuie supravegheata non-stop.

Gasoti o solutie mai de folos pentru mama dvs, cineva sa locuiasca cu ea, s-o supravegheze......
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistentul personal locuieste impreuna cu bolnavul? Alaen Alaen Buna ziua! Se poate ca asistentul personal sa nu locuiasca impreuna cu bolnavul? Adica ziua sa faca cumparaturile, sa spele bolnavul sa faca mancare etc, dar ... (vezi toată discuția)
Ctr întreținere mai complicat Ioana. F Ioana. F Am făcut un contract de întreținere cu unchiul și matusa mea, între timp matusa are dementa senila și noi am făcut un bebe care acum are 1 an si o luna. ... (vezi toată discuția)
Sambata si duminca Andreiush Andreiush Buna ziua, Lucrez de 21 ani la o firma unde pana acuma 1 luna am avut CCM, de 1 luna am ramas fara CCM deoarece nu mai avem sindicat reprezentativ. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)