avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Forma de contract pt a tine evidenta contabila la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Forma de contract pt a tine evidenta contabila la firma sotului meu?

Buna ziua,
Care ar fi forma de contract cea mai avantajoasa pt a tine evidenta contabila la firma sotului meu? Mentionez ca nu sunt membru CECCAR,doar studii superioare economice.
Contract cu timp partial 2 ore/zi ar fi minim?Sau se poate contract de colaborare pe o suma minima?nu doresc realizare de venituri,doar sa fiu in legalitate.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sabou , utilizator 10:16, 7 Octombrie 2024
Contract de munca cu timp partial ...
o forma mai scurta exista decat 2 ore/ zi? in realitate am nevoie de 4 ore/ luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)
Cenzor asoc. proprietari tomasso tomasso Ce conditii trebuie sa indeplineasca cenzorul din afara asoc. de propriet pentru a putea exercita functia[baza legala] si sub ce forma poate fi angajat ... (vezi toată discuția)
Posibilitate incheiere contract partial gabinemo gabinemo Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Ce fel de contract de munca (sau alta forma de angajare) pot sa inchei cu un SRL, pentru lucru trimestrial. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)