avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, La data de 18.10.2024, ies din activitate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, La data de 18.10.2024, ies din activitate la pensie ...

Buna ziua,
La data de 18.10.2024, ies din activitate la pensie pentru limita de varsta .
Atat angajatorul cat si eu ne dorim sa continuam colaborarea in baza unui nou contract de munca , insa dilema noastra este:
Daca putem incheia un nou contract de munca la data indeplinirii conditiilor de pensionare la limita de varsta sau trebuie sa astept o decizie emisa de Casa Judeteana de Pensii ,care sa convinga anagjatorul ca nu comite o ilegalitate?
Cunosc data de acordare a pensiei pentru limita de varsta , deoarece am o decizie pentru pensie anticipata partial, la care am renuntat, alegand serviciul.
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
adrian_chivu2001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 7 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti incheia un nou contract de munca la data indeplinirii conditiilor de pensionare la limita de varsta, atunci inceteaza de drept vechiul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim inceteaza cu data indeplinirii conditiilor pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta? noneyro noneyro La 01 iulie 2012 imi voi depune cererea de pensionare pentru limita de varsta cu stagiul complet de cotizare. Mi s-a spus ca CM va fi desfacut de la aceasta ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. in caz de pensionare anton981 anton981 Buna ziua . In 11 iulie imi pot depune dosarul de pensionare . As dori sa stiu daca imi mai pot desfasura activitatea pana la primirea deciziei de la Casa de ... (vezi toată discuția)