avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensie Am depus dosarul de pensie pe 20 Augusti ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensie Am depus dosarul de pensie pe 20 Augusti la casa ...

Dosar pensie
Am depus dosarul de pensie pe 20 Augusti la casa de pensii în București. Pensie cu reducerea varstei standard de pensionare. Cei de la resurse umane ma tot presează sa le dau copie după nr înregistrare .
Sunt obligat sa le dau ?
Ce lege ma obliga sa îl dau ?
Dacă nu îl dau ce se întâmplă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 7 Octombrie 2024
Nu aveti nicio obligatie in acest sens ..cand veti primi decizia le puteti depune o copie , pentru incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim la firma unde lucrez celor care se pensioneaza, ... papacostas papacostas Desfacere CIM La firma unde lucrez celor care se pensioneaza, firma vede când s-au împlinit 45 zile de la depunerea dosarului la casa de pensii și desfac ... (vezi toată discuția)
Contract de munca am depus dosarul de pensie in luna august și ... papacostas papacostas Contract de munca Am depus dosarul de pensie in luna August și știu cu siguranță de 100% ca în perioada luni 18 Noiembrie-Vineri 22 Noiembrie 2024 ... (vezi toată discuția)
Art.56 cod muncii stelista stelista in data de 23 mai 2018 indeplinesc varsta de pensionare.la RUNOS mi s-a spus ca nu pot sta pana la iesirea deciziei de pensionare.mentionez ca lucrez in ... (vezi toată discuția)