avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Tatal meu a decedat acum 7 ani lasandu- mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Tatal meu a decedat acum 7 ani lasandu- mi un testament ...

Buna ziua! Tatal meu a decedat acum 7 ani lasandu- mi un testament olografic nelegalizat Am inaintat taxa de succesiune la tribunal anul trecut ,ulterior am aflat ca unul dintre cei trei frati ai mei are testament pe acelas imobil legalizat ,fratele este deacord sa imi cedeze mie ,iar unul din cei 3 nu ce se poate face in acest caz? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:47, 7 Octombrie 2024
Dacă testamentul fratelui a fost făcut ulterior testamentului dvs, e valabil cel al fratelui. Al dvs nu mai e.
Iar dacă nu va înțelegeți, dezbateti moștenirea în instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog urgent informatii despre succesiune/mostenire Corina Macovei Corina Macovei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: 1. Matusa mea (sora tatalui) a ramas vaduva din anul 2000.Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Moștenire prin testament olograf Mari44 Mari44 Buna ziua! Tatăl meu a cumpărat o casa care a dorit să mi o lase mie moștenire facandu- mi un testament olografic cu doi martori! Din păcate tatăl meu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am testament autentic de la părinți pe apartamentul ... Toculeasa Toculeasa Buna ziua! Am testament autentic de la părinți pe apartamentul deținut de ei .Ei au decedat si vreau sa știu dacă pot trece apartamentul pe numele meu in ... (vezi toată discuția)