Este singurul magazin cu POS.Iar faptul ca nu mi a fost permis accesul in magazin contravine prevederilor legale printre care si OG 137/2000 art 10 lit (f).Prejudiciul este unul de imagine, patroana afirmand ca eu provoc scandaluri in momentul in care ma prezint la magazin, insa uita ca dupa interzicerea intrarii in magazin am solicitat prezenta unui echipaj de politie care in urma deplasarii a intocmit un proces verbal la care ea a refuzat sa faca comentarii scrise.Daca realitatea era cum a zis, ca eu provoc scandaluri cred ca se impunea sa aduca la cunostinta politiei acest fapt.
In intampinarea depusa a sustinut faptul ca diferenta de bani dintre suma aferenta bonului si cea retrasa de pe card este datorita faptului ca am achizitionat si fructe de acei bani.
1.Nimeni nu cumpara produse de 40 de lei si fructe de 60 de lei
2 Chiar daca este asa cum sustine ea suma de 60 de lei pentru plata fructelor trebuia sa se regaseasca pe bon :)
3Magazinul comercializeaza materiale de constructie si este singurul in zona de acest tip.
4Asa procedeaza patroana cu toti cei care mai cumpara si de la alte magazine, respectiv refuza sa le vanda produse sub pretextul ca nu au cumparat de la ea
Si mai sunt multe amanunte dar acestea le voi arata instantei .
Multumesc pentru ajutor .
Liliana Gradinaru a scris:
Ati spus altceva anterior, ca ati luat ăproduse de 99 de lei si ati achitat 99 de lei.
Pentru ca stiu ce inseamna prejudiciu nu il vad. Nu mai sunt magazine in zona, a fost un efort deosebit, care e problema exact ca nu ati intrat in magazin.
Va rog sa nu certati pe cei care incearca sa va ajute doar pentru ca opinia lor juridica nu este identica cu a dv.
Cat despre discriminare, care este criteriul in baza caruia ati fost discriminat?