avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am ieșit la pensie anticipat și vreau sa știu dacă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am ieșit la pensie anticipat și vreau sa știu dacă pot ieși ...

Am ieșit la pensie anticipat și vreau sa știu dacă pot ieși mai repede la drept cu 40 ani cotizați și am născut și crescut 3 copii
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 17:21, 7 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in cei 40 ani aveti cel putin stagiul complet de cotizare contributiv ( il gasiti in anexa 5 a Legii 360/2023 , depinzand de luna si anul nasterii dvs . ) , asa cum este definit la art 3 lit (r) , atunci puteti depune cerere la Casa de Pensii pentru trecerea la pensie de limita de varsta cu aplicarea art 51 din Lege .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sant pensionata anticipat cu penalizare din dec.2022,as ... Angelica65 Angelica65 Buna ziua, Sant pensionata anticipat cu penalizare din dec.2022,as dori sa stiu daca legea pt. Mame cu copii se aplica si in cazul meu. Cu stima (vezi toată discuția)
Buna ziua.femeie,nascuta in 1966,am iesit la pensie de invaliditate ... Lilibucan Lilibucan Buna ziua.Femeie,nascuta in 1966,am iesit la pensie de invaliditate in 2016,avand la acea data 26 ani vechime inunca.Am nascut si crescut doi copii .Ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)