avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru PUZ BUNA . Dețin o casa de locuit cu anexe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru PUZ BUNA . Dețin o casa de locuit cu anexe și teren ...

Cadastru PUZ
BUNA .
Dețin o casa de locuit cu anexe și teren ,as dori sa mai costruies pe terenul meu ..
Primăria îmi spune ca nu.pot construi .pentru ca ei au schimbat Puz în zona industriala .ce e de făcut... ce portițe am pt a construi
Sau dacă vecini vând pământul și lângă mine se fac fabrici ..,o sa fiu întrebat dacă sunt deacord ..
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Bună dețin un teren intravilan în.acte . primăria a schimbat ... mariangabrieldumitrescu mariangabrieldumitrescu Bună Dețin un teren intravilan în.acte . Primăria a schimbat puzul în intravilan industrial . Eu doresc sa construiesc pe acest teren ...voi putea ? ... (vezi toată discuția)
Teren fara puz Sabintercom Sabintercom Detin un teren intr-o zona cu constructii (ca se de locuit), parcela mea este singura pe care nu este constructie. Mentionez ca , casele din vecini sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie, refuz acordare ionuttatu98 ionuttatu98 am vindut pamant unei persoane pt a construi o casa pamantul find intravilant in acte. primaria nu vrea sa ii de autorizatie de constructie pe motiv ca in ... (vezi toată discuția)