avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Anaf - solicitare informatii vs inspectie fiscala Buna ...
Discuție deschisă în

Anaf - solicitare informatii vs inspectie fiscala Buna ziua, ...

Anaf - solicitare informatii vs inspectie fiscala

Buna ziua,

Unchiul meu decedat recent a primit recent o solicitare informatii pt niste tranzactii de criptomonede din anul 2019.

plicul a fost gasit ulterior. Nu a primit aviz de inspectie fiscala.

Intrebare : este solicitarea de informatii precum cea mentionata considerata inspectie fiscala ( in absenta instiintarii oficiale de inspectie fiscala ) .
Va fi verificarea continuata catre succesorii sai ?

Va multumesc pt eventualele raspunsuri, daca un membru este avocat in drept fiscal, si poate fi de ajutor, ar fi apreciat
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
drupavel, utilizator

Alte discuții în legătură

Neefectuarea platii voluntare maryuta maryuta Buna ziua. Am primit un plic de la ANAF precum ca trebuie sa platesc o suma in calitate de mostenitor in urma unei tranzactii imobiliare de pe urma tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Ajutor înmormântare persoane cu handicap Mihaela csv Mihaela csv Bună ziua! Fratele meu suferind de sindromul Down, beneficiar de indemnizație de handicap cu însoțitor (cupon albastru) a decedat recent la vârsta de 26 ... (vezi toată discuția)
Angajarea raspunderii solidare vera19sweety vera19sweety Buna ziua,am o intrebare legata de procedura deciziei de angajare a raspunderii solidare a administratorului unui S.R.L de catre Anaf.In cazul in care ... (vezi toată discuția)