avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, in prezent locuiesc in Ungaria si as dori ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, in prezent locuiesc in Ungaria si as dori sa aflu ...

Buna ziua, in prezent locuiesc in Ungaria si as dori sa aflu cati ani am in campul muncii in Romania.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 8 Octombrie 2024
Nu aveti cum sa aflati pe un Forum . Nicio institutie din tara nu va poate spune, cu exceptia casei de pensii cand va emite decizia dvs de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistare pensie DinuAlexandru26 DinuAlexandru26 Buna ziua, Am probleme cu stabilirea domiciliului si a pensiei de peste hotare, anume eu am ajuns in Ungaria in anul 1988 refuzand sa ma intorc in tara. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,exista firma de avocatura sau avocat care se ocupa ... petre059 petre059 Buna ziua,exista firma de avocatura sau avocat care se ocupa cu recuperarea vechimii in campul muncii?Daca da,va rog o recomandare ! Multumesc . (vezi toată discuția)