avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale De 10 luni am schimbat domiciuliul in alta localitate ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

De 10 luni am schimbat domiciuliul in alta localitate respectiv ...

De 10 luni am schimbat domiciuliul in alta localitate respectiv emis un nou act de identitate cu adresa noua la care locuiesc.
La adresa veche aveam 2 amenzi si o masina in posesie, am facut cerere de transfer al datoriilor catre noua primaria insa de atunci si pana in prezent acest lucru nu s a intamplat.
Ce pot face ca primaria anterioara sa imi transfere situtia catre noua primarie ?
Cel mai recent răspuns: ku990 , utilizator 20:23, 1 Decembrie 2024
Cineva ?

ku990 a scris:

De 10 luni am schimbat domiciuliul in alta localitate respectiv emis un nou act de identitate cu adresa noua la care locuiesc.
La adresa veche aveam 2 amenzi si o masina in posesie, am facut cerere de transfer al datoriilor catre noua primaria insa de atunci si pana in prezent acest lucru nu s a intamplat.
Ce pot face ca primaria anterioara sa imi transfere situtia catre noua primarie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu impozit auto Cosmin Antohe Cosmin Antohe Am schimbat domiciliul in Iulie 2015 dar adresa de transfer am depus-o in August 2016. Intrebarea mea este: care lege se aplica: Cod fiscal 2015 sau cod ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Zsolt78 Zsolt78 Am cumparat un autoturism de la o societate comerciala, care a emis factura fiscala conform legii, am semnat act de vanzare cumparare, am achitat integral ... (vezi toată discuția)
Aplicarea ordonantei 92 popanca popanca Ordonanta 92, art.31,alin.1,lit,a nu se aplica privind impozitele si taxele persoane fizice? (vezi toată discuția)