avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata. Contract determinat pe un an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata. Contract determinat pe un an

Bună seara. Mi s-a oferit o oportunitate de a participa la o emisiune Tv. Eu sunt angajat pe perioada determinata in invatamant. Aș putea sa imi iau concediu fară plată pe o durată de 6 luni spre exemplu sau ar trebuii să îmi depun demisia de la locul de muncă?
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
Alexandru599, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare noua pe perioada concediului fara plata dactari dactari buna seara. doresc sa imi schimb locul de munca si deoarece nu vreau sa sar din lac in put vreau sa imi iau o luna concediu fara plata de la firma la care ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Anul trecut m-am angajat la un srl . La inceput cu CIM pe perioada determinata de 3 luni. Dupa ce au trecut aceste 3 luni mi-a facut altul tot de trei luni , ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serviciu din ccc poe.aly poe.aly Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copiluluisi luna viitoare ar trebui sa incep serviciul. Am fost la firma si am depun o instiintare,iar raspunsul ... (vezi toată discuția)