avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! In anul 2012 a decedat tatal meu . In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! In anul 2012 a decedat tatal meu . In urma succesiunii ...

Buna seara ! In anul 2012 a decedat tatal meu . In urma succesiunii mie mi-a revenit 3/16 din masa succesorala , acesta parte mi-a revenit din partea statului , pentru ca a fost facut un testament din care eu nu faceam parte . As vrea sa intru in posesia mostenirii dar sotia lui nu vrea acest lucru . Cum ar trebui sa procedez ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucian1804 , utilizator 14:01, 10 Octombrie 2024
Puteți face o acțiune de ieșire din indiviziune prin instanta. De ex.daca ea vrea sa rămână cu partea dvs din moștenire, sa va plătească suma aferenta.
Multumesc pentru raspuns , asa voi proceda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ioesire din indiviziune gerox gerox se poate cere sa se iasa din indiviziune NUMAI pe toata masa succesorala si nu pe mici portiuni de teren retrocedat asa cum au initiat o iesire din indiviziune ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara partaj Vasile Mihaela Vasile Mihaela Am sa incerc sa fiu cat mai explicita deci...In anul 1993 moare strabunica mea MM toata averea ei revine celor sapte copii ai sai.Se deschide succesiune si 1 ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie a mostenirii berdacoviciradu berdacoviciradu Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Cum se poate intra in posesia mostenirii. In urma decesului bunicilor mei am mostenit o cota parte din masa ... (vezi toată discuția)