avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună, eu am o mașină luată prin finanțare de 10 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună, eu am o mașină luată prin finanțare de 10 luni ,în ...

Bună, eu am o mașină luată prin finanțare de 10 luni ,în care nu am avut niciodată probleme cu plata ratelor ,după câteva discuții cu prietena mea am decis să mă mut la ea în olanda, făcând toate demersurile am întâmpinat o problemă cu mașina, după ce am sunat la bancă și să le explic situația ei mi au dat doar 2 variante ,una ar fi să preia altcineva finanțarea mai departe sau a doua să plătesc mașina cash ,eu întrebându-i și pe ei că deodată ce eu plătesc ratele mai departe ce treabă ar avea asta cu banca, spune ți vă rog un sfat ,o idee ,mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Incapacitate de plata credit auto CoZMain CoZMain Buna ziua, acum 3 ani si ceva am facut un credit pentru o masina pe 10 ani. Am ramas fara loc de munca si nu o pot plati in continuare inca 7 ani. Rata era de ... (vezi toată discuția)
Predare lesing-nu mai am bani de rate George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog urgent un sfat . Am preluat o masina pe firma si nu imi mai permit sa platesc ratele au inceput sa fie din ce in ce mai greoaie , sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj apartment credit imobiliar veronica82 veronica82 Buna ziua, Sunt in discutii cu sotul meu pentru divort si partaj si problema principala este un apartament luat dupa casatorie printr-un credit imobiliar ... (vezi toată discuția)