avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire, rezidenta in Italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire, rezidenta in Italia

mostenire, rezidenta in Italia

buna ziua!
tata a decedat in Italia, avand ultima resedinta in Italia, fiind casatorit cu o cetateana italiana mai putin de 7 ani; nu au copii impreuna.

ce drepturi are aceasta la apartamentul tatalui meu cumparat in 1992.
mentionez ca nu au incheiat conventie matrimoniala.
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
stanciuu_auco, utilizator
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 15:32, 8 Octombrie 2024
Sotie supravietuitoare 1/4 din tot ce e al sotului decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare intre cetatean roman si cetatean italian dracula1691 dracula1691 buna ziua,am cumparat un teren in numele fiului meu pe care ulterior am construit o casa impreuna cu un catatean italian cu care traiam(2007),dupa doi ani ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu daca pot sa obtin cetatenia italiana jasmine_21 jasmine_21 buna ziua am de 3 ani carte de identitate italiana si cu iubitul meu care este italian avem inpreuna doi gemeni de 15 luni, ei au cetatenia italiana .Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. as dori o lămurire referitoare la succesiune. mama ... Lazar_s Lazar_s Bună ziua. As dori o lămurire referitoare la succesiune. Mama mea a murit și tata s-a recăsătorit și locuiește cu actuala in Apartamentul părinților ... (vezi toată discuția)