Buna ziua! Locuim intr-o comuna cu alte 5 familii. Dorim sa ne separam dprintr-un bransament individual la apa. Cei de la APA Nova ne-au cerut trecerea terenului in cartea funciara in favoarea APA Nova.
In cartea funciara avem trecut ca si teren 34 mp cu drept de folosinta.
Am fost la notar si ne-a transmis urmatoarele : terenul nu are carte funciara, deci nu are unde sa noteze ceea ce doreste APA Nova, iar dreptul pe cei 34 mp este doar de folosinta.
Nu inteleg ce inseamna de folosinta? Daca platesc impozit pe el de ce nu il pot folosi pentru a face un camin ptr APA Nova?
Bună ziua! Nu prea e clar... aveti in cartea funciară teren 34 mp cu drept de folosință, dar notarul vă spune că nu are carte funciară? Care este originea acestui drept de folosință? Cred că aveți nevoie de o opinie bazată pe acte.
Deci ar trebui sa ma duc cu cartea funciara la un avocat si sa ne ajute sa interpretam ce este acolo? corect? imi puteti recomanda un avocat in Bucuresti?
Debransare apa nova
goby
Suntem un bloc cu doua scari: scara 1 si scara 2.Ambele scari suntem constituite separat in asociatii de proprietari.Fiecare scara avem personalitate juridica ... (vezi toată discuția)