avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, soțul meu și fratele lui au moștenit 1 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, soțul meu și fratele lui au moștenit 1 proprietate, ...

Bună ziua, soțul meu și fratele lui au moștenit 1 proprietate, nu se poate face împărțire. Amândoi sunt proprietari pe CF in proportie de 1/2 fiecare. Fratele lui a adus un caine in curte, noi nu suntem de acord cu acel caine ,cum putem scăpa de câine legal?
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
Ana Carmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:41, 8 Octombrie 2024
faceti partaj si scapati si de frate.. cereti sa i se atribuie casa si sa va dea sulta pt partea sotului.... sau invers
Buna ziua

Daca este agresiv, proprietarul nu curata dupa el, deranjeaza prin latrat excesiv etc... va puteti adresa ASPA (daca sunteti din Bucuresti) sau institutiei similare din localitatea dvs ori Politiei Locale.

Daca fapta se constata ca nu este de competenta ASPA/Politia Locala etc... atunci singura varianta e drumul instantei, unde va trebui sa faceti dovada prejudiciului cauzat dvs de acel animal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema caine vecina cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina care locuieste sub mine isi lasa cainele incuiat, fara nici un fel de supraveghere, de la primele ore ale diminetii si pana seara tarziu, ... (vezi toată discuția)
3 caini intr-o garsoniera deranjeaza locatarii Raheli Raheli buna seara, va rog sa ma ajutati cu o opinie. cum putem sa rezolvam situatia unei garsionere in care chiriasii au 3 dulai zgomotosi, care lasa mult par in ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa mi-l aduc mie la apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)