avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dacă am 3 puncte negre în aplicația note încatalog ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dacă am 3 puncte negre în aplicația note încatalog știu ...

Dacă am 3 puncte negre în aplicația note încatalog știu că se scade media la purtare dar un punct din cele 3 nu este cimstit deoarece colegul meu de bancă se strâmba și râdea iar el m-o facut să râd iar doamna îmi pune punct penteu că am deranjat ora dar nu am avut cum să mă abțin. Are voie să dea punct negru?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:52, 8 Octombrie 2024
Salut

Da, are dreptul, este o abatere de la regulament.

Ca sa nu mai aduni si alte puncte negre, daca stii ca nu te poti abtine, cauta-ti alt coleg de banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Media la purtare si admiterea la scolile de politie. RobertChristian RobertChristian Buna ziua, as vrea sa particip la concursul de admitere desfasurat de scoala de agenti de politie. Problema mea este ca din cauza absentelor media mea la ... (vezi toată discuția)
Scăderea notei la purtare din cauza unei probleme des întâlnita Biu2011 Biu2011 Bună ziua! Azi în ora de franceza o colega de a mea se juca cu jaluzelele de geam pt că ea stă lângă geam, jucânduse cu ea în continu a rupt-o, doamna ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar staruvp staruvp Buna ziua.As vrea sa stiu conform noului regulament scolar daca un elev este prins fumand tigari in incinta scolii este corect sa se scada elevului doua puncte ... (vezi toată discuția)