avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara..am lucrat la o firma din Elveția am fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara..am lucrat la o firma din Elveția am fost acasa ...

Bună seara..am lucrat la o firma din Elveția am fost acasa in concediu in Romania ..am avut un mic accident si trebuia sa mai stau 2 saptamami in medical..dupa medical firma a reziliat contractul . Cand au trimis ultimul salar au trimis in 2 tranșe un salar si peste 2 zile inca una. Dupa care
primesc email ca ultima transa era greseala si sa trimit inapoi dar precizez ca contractul de munca era reziliat deja. Intrebarea mea este ce masuri poate sa faca firma din Elvetia daca nu trimit bani inapoi??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:15, 9 Octombrie 2024
Va poate actiona in judecata , dupa care va pune in executare hotararea instantei daca va castiga litigiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident munca produs in belgia adrian_ghelase70 adrian_ghelase70 buna ziua .Am lucrat 7 luni cu contract de romania dupa cele 7 luni mi a facut angajatorul (patronul belgian contract belgia)dar dupa o luna jumatate mi am ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa imi recuperez banii codS codS am lucrat la firma care subinchiria masini....adica le lua in leasing si eu plateam rata de leasing sub forma de chirie ......aveam pfa ......nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Calcul lichidare Angela91 Angela91 Buna ziua, as avea nevoie de o informație: Daca plata salariului se face in două transe 05-15 a fiecărei luni. Cu transa de pe data de 05. Se încheie ... (vezi toată discuția)