avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum cativa ani am facut contract de vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum cativa ani am facut contract de vanzare-cumparare cu bunica ...

Acum cativa ani am facut contract de vanzare-cumparare cu bunica mea pentru un apartament. Am semnat un act in care ei (bunica si sotul ei) au drept viager pe perioada vietii. Acum bunica mea a decedat, iar sotul acesteia nu mai plateste intretinerea si nici utilitatile. Mentionez ca de cand am facut acest act eu am fost cea care a platit si impozitul. Intrebarea mea este: cine ar trebui sa plateasca toate datoriile, inclusiv impozitul? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Lele_mrd , utilizator 18:43, 9 Octombrie 2024

Dapix a scris:

Daca refuza sa plateasca utilitatile care sunt cu contract pe numele lui, va fi debransat de furnizorii de utilitati, si va ramane fara gaz, fara curent, fara cablu tv.....

Cu intretinerea la asociatie/scara e ceva mai complicat pentru dvs ca proprietar, daca el refuza sa plateasca.

Da… tocmai de aceea vreau sa ma interesez pentru ca nu vreau sa ajung sa ajung in alte situatii.. sa mi se puna sechestru pe apartament sau altele..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de clauza viagera Daniel Firica Daniel Firica Buna ziua! Din discutiile purtate am inteles ca situatia este urmatoarea: Un baiat mosteneste prin testament de la bunica lui un apartament cu clauza ... (vezi toată discuția)
Vanzare -cumparare apartament debite utilitati si asociatie Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua! In cazul in care la cumpararea unui imobil (apartament) vanzatorul nu poate prezenta ultimele facturi pentru utilitati (gaz, curent, cablu etc) ... (vezi toată discuția)
Dreptul civil - donatia si drepturile proprietarului larisamada larisamada buna ziua . am o nelamurire in legatura cu donatia, in urma cu un an parintii au decis sa-mi doneze imobilul insa este specificat ca nu-l pot vinde decat dupa ... (vezi toată discuția)