avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ,As dorii sa imi spuneti si mie daca pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ,As dorii sa imi spuneti si mie daca pentru salariile ...

Buna ziua ,As dorii sa imi spuneti si mie daca pentru salariile compensatorii sa platit pentru cota parte CAS si daca conteaza la pensionare si cat . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 9 Octombrie 2024
Despre ce perioada este vorba?
2002 ianuarie
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
porumbel constantin, utilizator
Legea 19/2000
Articolul 26
(1) Contribuția de asigurări sociale nu se datorează asupra sumelor reprezentând:
......
b) drepturile plătite potrivit dispozițiilor legale, în cazul desfacerii contractelor individuale de muncă sau al încetării calității de membru cooperator;
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumeriri contributii conform oug 82/2010 adriana64 adriana64 Buna ziua! Revin cu o nedumerire de data asta. Faimoasele ordonante de urgenta ( OUG 58/2010 si OUG 82/2010 ) prevad plata contributiilor la pensie si ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie ContSters109653 ContSters109653 NU mai este obligatorie asigurarea in sistemul de pensii de stat .Pentru cine si din ce context al Legii 19/2000 ( modificata ) rezulta, va rog mult ... (vezi toată discuția)
Acordare salarii compensatorii emanuela73 emanuela73 Daca in CCM la nivel de unitate nu este prevazuta acordarea de salarii compensatorii se aplica prevederile CCM la nivel national adica acordarea unui salariu ... (vezi toată discuția)