avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, In momentul de fata sunt angajata Intr o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, In momentul de fata sunt angajata Intr o companie ...

Bună ziua,
In momentul de fata sunt angajata Intr o companie privata, de curând am depus dosarul pt angajare in sistemul de stat, pt acel dosar am avut nevoie și de adeverință de vechime de la Hr, am cerut acest lucru și mi sa acordat, doar că angajata de la Hr a informat și șeful și colegele că eu candidez la un post la stat, ceea ce eu nu vroiam sa se afle, este corect ai legal ceea ce a făcut angajata de la Hr? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 9 Octombrie 2024
Este corect , intrucat nu exista interdictie in acest sens mentionata intr-un act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)
Buna seara! apelez la experienta dumneavoastra pentru a-mi lamuri ... Lex2021 Lex2021 Buna seara! Apelez la experienta dumneavoastra pentru a-mi lamuri unele dileme E vorba de un concurs pentru ocuparea unui post intr-o institutie publica, iar ... (vezi toată discuția)
Desfintare post reintoarcere din cic Andreea Socaci Andreea Socaci Buna ziua, Numele meu este Andreea Socaci si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii. In prezent sunt in CIC, data reintoarcere la munca trexuta ... (vezi toată discuția)