avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cu o pensie revizuibila din 2 în 2 ani de gradul 3 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cu o pensie revizuibila din 2 în 2 ani de gradul 3 și un ajutor ...

Cu o pensie revizuibila din 2 în 2 ani de gradul 3 și un ajutor de handicap definitiv pot înființa o firma, o Întreprindere Individuala pentru activitatea de taxi dar angajez pe cineva, fără sa pierd pensiile?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:50, 10 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu asociat la o firma daca am pensie de invaliditate? cipa cipa Buna ziua, Sunt persoana cu handicap grad 2 permanent si am pensie de invaliditate gradul 1 revizuibil anul urmator. As dori sa stiu daca pot fi asociat la ... (vezi toată discuția)
Pensionar cu pfa /if ionut2ro ionut2ro Buna ziua, am si eu o intrebare, un pensionar pe caz de boala gradul III are voie sa-si infinteze o Intreprindere Individuala s-au o Intreprindere Familiara ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana pensionata cu grad de handicap ds_stefan ds_stefan Buna ziua. Matusa mea are grad de handicap I - este vb de un handicap locomotor (momentan se deplaseaza foarte greu, in baston, etc. ). In 2 ani de zile se ... (vezi toată discuția)